gif

Aktuelnosti

28. 09. 2009.

LABB GROUP NA SAJMU TEHNOLOGIJE ZA PRERADU I SKLADIŠTENJE VOĆA I POVRĆA FRUVEG EXPO BALKAN 2009

U okviru četiri komplementarne specijalizovane sajamske manifestacije na Beogradskom sajmu u trajanju od 23.09.2009. do 26.09.2009. održan je međunarodni specijalizovani sajam tehnologije za preradu i skladištenje voća i povrća FRUVEG EXPO BALKAN 2009. Čast da otvori ovaj sajam pripala je gospodinu Zahariju Trnavčeviću.

Od 309 izlagača (78 domaćih i 231 stranih) firma L.A.B.B. Group je predstavila svoje poslovanje i poizvode u hali 3 Beogradskog sajma. Posetioci su mogli da se upoznaju sa programom ambalaža za jednokratnu upotrebu, kao i sa programom povratne ambalaže.

Iz palete ponuda jednokratne ambalaže, velika zainteresovanost je bila za gajbice „jabučar“ i „holandez“, zbog početka berbe sezonskog voća i povrća. Prikazan je sistem za evidentiranje i praćenje povratne ambalaže u lancima snabdevanja do potrošača i povraćaj od njega, što je bila jedinstvena prilika da se pokaže implementacija svetskih trendova kod nas. Tehničko-tehnološki segmenti RFID sistema privukli su veliku pažnju posetilaca zainteresovanih da u svom poslovanju u skoroj budućnosti isprobaju prednosti povratne ambalaže. Nije izostalo ni oduševljenje pojedinih da Srbija ima proizvod za svetsko tržište.

Prepoznatljiv kvalitet, pristupačne cene kao i ozbiljnost poslovanja rezultovale su sklapanje poslova već za vreme trajanja sajma. Ostvareni su poslovni kontakti, značajni za budućnost poslovnja firme.
Sumirano, sajam je doprineo firmi L.A.B.B. Group da locira svoj položaj proižvođača ambalaže na domaćem tržištu. Pored toga, javnosti je pokazano šta je do sada učinjeno i čemu se teži, tj.ciljevi i razvoj daljeg poslovanja.