gif

O nama

LABB GROUP je kompanija sa sedištem u Šidu (Sremski okrug). Osnovana 2008 god. za kratko vreme postaje vodeći proizvođač plastične ambalaže, za jednokratnu i višekratnu upotrebu za pakovanje voća i povrća.

2013 god. otvoren je i novi proizvodni pogon u Negotinu. Kompanija u svom sastavu na dve pomenute lokacije vrši proizvodnju plastične ambalaže kroz dva programa:

-Proizvodnja nepovratne ambalaže različitih modela i dimenzija namenjene prodaji.

-Proizvodnja povratne ambalaže visokog kvaliteta namenjena za iznajmljivanje.

Kako bi našim dugogodišnjim potrošačima izašli u susret i omogućili brži i lakši pristup kvalitetnoj plastičnoj ambalaži, otvorili smo perionicu u Novoj Pazovi gde se pranje naših gajbica vrši po evropskim standardima.

Naš posao čini istraživanje kao potreba najrazličitijih aktera u razmeni prehrambenih proizvoda, tako i samog procesa transportovanja, do hemijskih procesa koji se odvijaju u samim namirnicama u dodiru sa određenim materijalima i vremenskim intervalom transporta.

Plastična ambalaža – gajbe su artikli koji omogućavaju da voće i povrće bude dostupno svakom pojedincu, kao osnovna namirnica koja čini život. Nama je to dovoljno da budemo stoprocentno posvećeni unapređenju ovog vida proizvodnje, fokusirani na inovativnost i efikasnost.